top of page

Být BAKALÁŘKOU

4. 7. 2012 jsem nastoupila na VŠE: Vysoká škola ekonomická v Praze. Obor: Podniková ekonomie a management. Mladé kuře, které vůbec nevědělo, do čeho jde. První semestr jsem hned neudělala mikroekonomii a všichni si mysleli, že to bude úplně jasné DVD: Do Vánoc Doma! Ale díky bohu se tak nestalo. Sice jsem školu nedokončila tak, jako většina mých spolužáků za 3 roky, ale zato jsem si na rok odjela do Austrálie surfovat a školu dokončila po 4 letech. 19. 4. 2016 jsem se vrátila z Austrálie, začala jsem psát bakalářku, udělala státnice a 23. 6. 2016 jsem už stála před školou jako hotová


Bc. Lucie Kutrová


Nejlepší na celém bakaláři byly moje promoce 7. 10. 2016, protože za mnou do Prahy přijeli rodiče i s bráchou a strávili jsme spolu úžasné 3 dny. Zní to možná trochu divně, ale bylo to poprvé, co za mnou rodiče do Prahy přijeli – A TO SE CENÍ! Takže jsem si vyzvedla diplom, který jsem zavřela do šuplíku, udělala si fotku před školou a bylo to definitivní! Teď už mi to Bc. nikdo nevezme!



S bráchou a rodiči jsme si udělali krásný víkend – jeli jsme na Karlštejn, do Velké Ameriky a zašli si zahrát únikovou hru! Tohle jsou vážně nejhezčí vzpomínky na celého bakaláře!



Nebudu říkat, že mi VŠE nic nedala, ale nemůžu říct, že by studium na této škole bylo něco, co mě 4 roky naplňovalo a bavilo mě. Bylo tam pár předmětů, které jsem navštěvovala ráda, protože mi dávaly praktické znalosti a naučila jsem se prezentovat, mluvit před lidmi a spoustu dalších věcí, ale nalejvárny informací a sedění na přednáškách bylo naprosto ubíjející. Nejsem si jistá, že se chci jednou v této oblasti pohybovat – jsem spíše přírodní živel. Ráda trávím čas v přírodě, cestuju a nedovedu si představit, že jednou sedím v kanceláři 5 dní v týdnu, 8 hodin denně. Každopádně člověk nikdy neví, co se může stát a proto je dobré, mít vždy zadní vrátka = proto jsem se přihlásila na navazující inženýrské studium a do bucket listu si připsala = BÝT INŽENÝRKOU. Tak mi držte palce!

bottom of page