top of page

Den 16 - 200 mil

Dneska v noci mi bylo docela chladno. Ne že by to úplně hrozné, ale budila jsem se zimou. Ale ono vážně v noci mrzlo - ráno jsem měla úplně zmrzlou nutellu! Dusty vstával ve 3 ráno a Mug Shot v 5. Já vstala v 9. Nechápu. Když já tak hrozně ráda spím! Hlavně když je mimo spacák hrozná zima!!! I v těch 9 byla pořád zima, takže jsem se musela přemlouvat vylézt. Dala jsem si Snickersku a vyrazila. Ráno bylo nádherné! Včera byl vidět výhled všude okolo a dneska celá ta nádhera byla přikrytá peřinou.




Dneska jsem šla z 3300m do 531m! To, co jsem včera nastoupala, dneska purostě jen tak slezu dolů. Musím ale říct, že dneska byl skvělý den! Foukal vítr a všude byl výhled na moji budoucnost v pár příštích dnech.





Velkou část dneška jsem šla v lese, schovaná pod stromy, takže snad poprvé nebudu mít spálený obličej.




Rozhodla jsem se zariskovat! Risk je zisk! Pustila jsem si bráchův playlist - po včerejší katastrofě s máminýma vykopávkama už snad nic horšího nepřijde! Ehm… Ehm… TO JSEM SE HODNĚ MÝLILA! Tolik sprostých slov, jako za hodinu poslouchání Marpa, Vektora, Kaliho a dalších rádoby zpěváků, JSEM NESLYŠELA ZA CELÝ ŽIVOT! Slyšeli jste už písničku Choďte všeci do pi*e?” Ne?! Tak doporučuju - text má hloubku! Včera jsem si nebyla jistá, ale dneska už jo = jsem 100% adoptovaná!

Vypínám hudbu a jdu si zpívat. Krávy, krávy, jak si vlastně povídáte, krávy, krávy, jakou máte řeč? Bubu a bubu a bububu bubu a bubu a bububu. Pejsci, pejsci, jak si vlastně povídáte, pejsci, pejsci, jakou máte řeč? Hafhaf a hafhaf a hafhafhaf hafhaf a hafhaf a hafhaf a hafhafhaf! Hadi, hadi… A ODPOVĚĎ PŘIŠLA PŘÍMO OD BAZILIŠKA! Sssss a sssssssss a ssssssssssssss ssssssss a ssssssss a ssssssss! Já na tu mrchu málem stoupla! Nohu jsem měla asi půl metru od ní, protože jsem se nedívala na cestu! Taková bestie! Podle mě měla 10 metrů a průměr celý metr! Chtěla mě sežrat! Já se těch jedovatých mrch tak bojím, že kdykoliv vidím jakéhokoliv hada, tak si skoro nadělám do kalhot. Nemůžu dýchat a chce se mi omdlít. Odstoupila jsem a čekala 20minut, než odešel. NO DOBŘE! MOŽNÁ TO BYL MALÝ HAD A ÚPLNĚ NEŠKODNÝ! ALE JÁ SE BÁLA! TAK MI VĚŘTE, ŽE MĚŘIL 10 METRŮ!!!




Já nechci vidět co se stane až se setkám s chřestýšem. To bude asi po mně. Za zatáčkou mě totálně vyděsil klacek na zemi, pak malá ještěrka a nakonec jsem málem dostala infarkt, když mi před obličejem proletěl můj dread! Bože, bože, dej ať se mi tyhle stvůry vyhýbají obloukem!

Pak jsem narazila na Trail Anděly Detour a Melisu. Dali mi ledový čaj a chvíli jsme si povídali. Detour si pak donesl takový hezký kufřík a já si myslela, že mi nese nějaké kokinko! Nejakou dobrotku… Ale… Nebyly tam dobrotky ani kokinka.



Dnešní den byl super! Dneska jsem totiž ani jednou nebrečela! A to je úspěch! Nezranila jsem se! A to je úspěch! Nenapadly mě včely, ani nemám nové puchýře a ani mě nepokousal keř! A to je úspěch! Dneska byla všude jen naprostá nadhera kolem!

Jo, málem bych zapomněla - prošla jsem kolem značky 200mil, takže už mám za sebou přes 322km! Jsem na sebe moc pyšná, hlavně teda na fotce můžete vidět moje unavené oči a kruhy pod očima! Asi potřebuju trochu více spánku.



Na večeři jsem si udělala další skvělé drahé jidlo, které podle mě chutná jako šušně z nosu, ale pozorovala jsem u toho zase zapad sluníčka a hlavně horká čokoláda všechno přebije!! Dneska jsem šla 37km celou dobu z kopce. Děsně mě bolí kolena a jsem unavená. Je 9 hodin a jdu spát! Dobrou a jděte si poslechnout tu písničku!




bottom of page