top of page

Den 21 - Konečně zase šťastná!

Jak už jsem ve 20 dni zmínila - dneska ráno - tak jsem včera upadla do kómatu a spala vkuse 14 hodin. Nejen, že jsem to konečně zase já - čistá, vyspaná, odpočinutá, usměvavá Lůca, ale navíc - jsem KONEČNĚ ZASE ŠŤASTNÁ!!! Víte, jak jsem říkala, že, když mám své dny, tak potřebuji jenom klid, postel, zmrzlinu, hřejivý polštářek a seriál sex ve městě?? VŠECHNO SE MI VYPLNILO! DNESKA BYL MŮJ VYSNĚNÝ DEN!


Neměla jsem hřejivý polštářek, ale naplnila jsem si svůj CamelBak horkou vodou a dala pod tričko. Nic moc dobrý nápad, protože jsem si opařila břicho, ale to je úplně jedno! Hřeje to? Hřeje! Seděla jsem v posteli, jedla zmrzlinu a čuměla na Sex ve městě. Jak mi chyběla Samanta a její vtípky! Po asi 5 zkouknutých dílech jsem se rozhodla něco dělat. Šla jsem si vyprat a jela na nákup. Potřebuju jídlo na dalších 6 dní. Jak já nesnáším plánování a hlavně si plánovat, na co budu mít chuť za 5 dní! Od rána jsem jedla jenom zmrzlinu, takže jsem šla nakupovat hladová - koupila jsem si TAKOVÉ BLBOSTI, které mi přišly prostě naprosto důležité!! Ale poprvé v životě jsem něco dokázala takhle hezky srovnat, abyste viděli co budu jíst dalších 6 dní



Z vrchu: ovesná kaše, oříšky v medu, sekané mandle, nasekaný kokos, horká čokoláda, přesnídávky, čínská polívka, 3balíčky sýru, bramborové kaše, vepřové tyčky, lentilky Reese, Skittles, proteinové tyčinky, nutella, burákové máslo, tortilly, M&Ms, Mentos, gumoví medvídci, Snickers, proteinové Clifs bar, salát Coleslav, špenát, mandarinky, jablka, pomeranč. HLADY NEUMŘU - ale možná bych mohla dostat glykemický záchvat z toho sladkého.

No… nákupy byly… úspěšné… koupila jsem si i něco navíc… něco co jsem prostě potřebovala… mám zero day, relaxuju, takže když už, tak už! Nevím, co dělají ostatní hikeři, když jsou ve městě, ale JÁ SI UŽÍVÁM!



Můj zero den byl báječný! Dokonalý! Splnila jsem si všechno po čem jsem toužila a pak přišlo ještě jedno velké překvapení! Seděla jsem na verandě, poslouchala hudbu a vyhřívala jsem se na sluníčku, když najednou slyším, jak někdo křičí: “Omg! Goldielocks!” a z auta vystupuje Mug Shot!! To byl cirkus. Já byla tak ráda, že ji zase vidím!! A ona ještě víc. Lidem v hotelu podle mě praskly ušní bubínky, jak jsme křičely! Mug Shot = ta 68letá paní, která mě vždycky dožene. Na začátku tohoto trailu spadla a hodně se zranila - a když se to stalo, tak si udělala selfie fotku a od té doby jí všichni říkají Mug Shot (to je taková ta fotka, kterou vám udělají ve vězení). No uznejte sami - není báječná - já už byla doma u maminky a brečela bych jako malé děcko!! V tom horším případě bych umřela na bolest! Ona je stále tady a šlape jako pominutá!



Šla si hodit sprchu a rozhodly jsme se všechny vyrazit na večeři - na burger! 18:00 jsme už byly nastoupené, já, Andrea, Tina a Mug Shot - připraveny na jídlo! Tina i Andrea jsou z Německa - pořád si něco povídaly a špitaly v němčině - nic jsem nerozuměla, ale bylo to divné. Šly jsme do restaurace, holky vzaly stůl pro 7 lidí, kdyby náhodou přišli ještě nějací hikeři. Měla dorazit i Alicia, tak bylo fajn, že jsme měli větší stůl. Objednala jsem si hned Colu, na které tady mám asi závislost a povídaly jsme si o dnešním dni, když se mi najednou zastavilo srdce a zároveň rozbušilo radostí! Do restaurace vešel Blue Sky a Falco (The Organizer). Skočila jsem Blue Skyovi kolem krku a málem jsem se rozbrečela radostí! Jak já je ráda vidím! Neviděla jsem je asi posledních 5 dní a hrozně se mi stýskalo! Úžasná večeře, ani nedokážu popsat, jak to bylo skvělé! Dvě hodiny smíchu a příběhu z cest. To by člověk neřekl, co všechno se stalo za 5 dní!




Nechci přehánět, ale dnešní den byl POHÁDKA! Jsem plná energie, nemám kruhy pod očima, není mi blbě, mám omyté vlasy, voním, natřela jsem se krémem, mám hydratovaný obličej, viděla jsem Sex ve městě, jedla zmrzlinu, odpočívala, oblečení mi voní levandulí a NEMŮŽU SE DOČKAT ZPÁTKY NA TRAIL! SAMOZŘEJMĚ NA NOVÉ DRAMA A KATASTROFY TÉ HOLKY S DREDAMA! Ležím v posteli, roztahuji se po celé její délce, objímám polštář a píšu vám článek na blog. Doufám, že jste si užili dnešní pozitivní den, protože je určitě na dlouhou dobu poslední… Haha!


TO ZASE BUDE TÝDEN! SAMA SE DĚSÍM, CO ZASE VYVEDU.


bottom of page