top of page

Vyskočit z letadla

Tak tohle bylo rozhodnutí nad má všechny rozhodnutí! Když jsem tohle do Bucket listu psala, tak jsem se hrozně smála! Já měla vždycky trochu strach z výšek a viděla jsem pár videí a přišlo mi to hrozně děsivé. Můj poslední den v Austrálii jsme se s mojí nejlepší kamarádkou Hitomi rozhodly tohle podniknout! Já z toho letadla vyskočila, zašla si na večeři a večer odletěla do ČR! What a day!


Ale nebudu předbíhat! Oblékly jsme si všechny ty popruhy a s totálně třesoucíma nohama jsme se došoupaly do autobusu, který nás odvezl k naší helikoptéře … a pak … no … hrůza … smrt … děs …. koukněte se sami …





Ehm, ehm, když mi chlapec předával tohle video, tak mě prosil, abych jej nikdy nikomu neukazovala a nikdy ho nezveřejňovala, neboť už nikdo nebude chtít SKYDIVING vyzkoušet! Myslím, že jsem dostala infarkt a prostě si celkově myslím, že to video je hodně povedené! Byl to nejhorší zážitek mého života! Já se tak bála! A jak mě bolely uši! Já jsem myslela, že jsem mrtvá! Každopádně po této události jsem se už nikdy nebála výšek! Daly jsme si Hitomi poslední Fish & Chips a letěla jsem dneska podruhé! Tentokrát díkybohu uvnitř letadla!



bottom of page