top of page

Den 70 - July the 4th

Úplně sama od sebe jsem se vzbudila v 7 ráno a byla jsem vyspaná do růžova. Šla jsem si udělat snídani - jahody, hroznové víno a mangový 100%,džus.



Ležela jsem na gauči, dopisovala jsem blog a užívala si pohodičku. Kolem 9 přišla domů Reeses a Spooky se taky probrala. Ležely jsme tady všechny a cpaly se jahodama s Nutellou.



Dneska se vracím zpátky na trail a docela se těším. Reeses zůstává ještě jeden, protože má pořád problémy s nohama - takže pojedu na trail úplně sama. Achjo. V 10:00 byl checkout z hostelu, takže jsem si přesunula všechny věci do obýváku a vrátila klíče. Tak stejně i Spooky - okupovaly jsme celý obývák a snažily se sbalit.



A pak to začalo. Přeskočilo mi. Já jsem úplně zapomněla, že je dneska 4.července! Americký den nezávislosti. Holky začaly hrát typické americké songy a já se děsně bavila. No… možná až moc. Jsem asi na šesti instastories a na snapchatu úplně cizích lidí… Ale všichni se skvěle bavili, tak to stálo za to.



Pak jsem odešla a vrátila jsem se s brýlemi a červeným šátkem na hlavě - barvy Ameriky! Jsem tu jediná, která nejsem Američanka, ale prožívám to nejvíc.



Vyrážíme na průvod! Je tady tak milion lidí! Všichni mají na sobě oblečení v amerických barvách a všude tu rozdávají vlajky. Je tady úžasná atmosféra. V jednu chvíli začne hrát hudba, všichni mají pravou ruku na srdci a zpívají hymnu. Pak začaly lítat stíhačky vzduchem. A teď jde asi hodinový průvod ve kterém jsou všichni možní - autobusáci, hasiči, policisti, pejskaři a dokonce pak přijela i loď a kapitánem Jack Sparrow. Bože, to bylo úžasný! Pořád jsem mávala vlajkama a holky mi napíchaly vlajky do vlasů a podle mě jsem byla nejnadšenější člověk v průvodu.




Když skončil průvod, tak jsme šly s holkama na jídlo. Co miluju na Americe? Burger, Root Beer, Free Refill (v každé restauraci vám doplňují pití - cokoliv - coku, Root Beer - můžete vypít kolik chcete!) a hlavně to, že jsou tady na vás všude hrozně milí! Objednala jsem si burger a byla šťastná!



Spooky si ale jako vždycky objednala palačinky - má je radši než cokoliv na světě.



Seděly jsme tady asi 2 hodiny a tlachaly - ty holky jsou skvělé. Jsou jako anděl a ďábel a dohromady je to vážně dobrý match. Když jsme odcházely z restaurace, tak jsme si říkaly, že bychom si daly ještě zmrzlinu, tak si tak jdeme ulicí a je den nezávislosti! Což znamená - zmrzlina zadarmo!!! Jupí! To je sen!



Došly jsme zpátky do hostelu a šly jsme se balit. Byly už 4 hodiny a nějak se nám se Spooky nechtělo. Reeses nás přemlouvala, abychom zůstaly - že můžeme mít její postel - ona půjde na další rande. Trvalo to asi 10sekund mě přemluvit, abych zůstala. Nechci sama na trail - a zítra Reeses půjde se mnou! Holky AMERICKÝ zůstávaj!




A co jsme dělaly po zbytek dne? Daly jsme si šlofíka na 2 hodiny a šly jsme zase na jídlo. Hahaha.Mimochodem jsem si dneska v tom průvodu spálila obličej.



Mám takový pocit, že jsme se dneska jenom cpaly, ale když mě to dělá tak šťastnou! Každá z nás vypadá šťastnější s plným talířem.



Po jídle jsme se zase vrátily do hostelu a dívaly jsme se na film - Indiana Jones. Sedělo tu více hikerů, tak to byla docela sranda sledovat takový starý film. Já se Spooky jsme se pak odebraly do naší společné postele a šly jsme chrnět. Jsem odpočinutá a cítím se, že jsem připravená na další dobrodružství. Nebudu nic přeskakovat - nejsem posera a chci vidět a zažít úplně všechno, co trail nabízí! Amen!


bottom of page