top of page

Udělat si selfie s Quokkou

Kdopak to je vlastně Quokka? Quokka je to nejroztomilejší zvířátko na celém světě! Jednou jsem si dělala selfíčko a kamarád mi řekl, že jsem jako Quokka, která miluje selfíčka. Vygooglila jsem si, co je to teda vlastně za zvířátko (vygooglete si „selfie Quokka“) a hned jsem se do něj zamilovala. Tohle zvířátko žije jen na Rottnest Islandu v západní Austrálii! Měla jsem v plánu se jednou do Austrálie podívat, takže jsem to logicky připsala na můj Bucket list.


29. 3. 2016 jsem už seděla na lodi, která nás na Rottnest Island odvezla! Na kole jsme si objeli celý ostrov a cestou si dělali jedno selfíčko vedle druhého. Bohužel jsem neměla úplně kvalitní telefon, tak ty selfíčka nejsou až tak úžasné jako první fotky, které byly pořízené zrcadlovkou. Ale to je jedno! Důležité je, že jsem měla plný telefon selfíček s touto příšerkou! 320 fotek! Koukněte se, jak se směje!



Takže! Jestli si myslíte, že jsem se úplně zbláznila, tak jo = zbláznila! Prostě jsem se přes 2 hodiny mazlila s takovou nějakou krysou! Ale když ona byla tak roztomilá! Musíte se zajet podívat sami a přesvědčit se!

Quokka & Lůca & Anke & Arul




bottom of page